There's something magical about curly hair, don't you think?🀍
Skip to product information
1 of 4

Curlit World

NOT YOUR USUAL CURL CREAM

NOT YOUR USUAL CURL CREAM

Regular price Rs.2,400.00 PKR
Regular price Rs.2,400.00 PKR Sale price Rs.2,400.00 PKR
Sale Sold out

Description

NOT YOUR USUAL Curl Cream has a creamy, buttery texture that
provides hydration, moisture and slip like no other. It clumps your hair
effortlessly and reduces wet frizz.

A sweet blend of Shea Butter, Matricaria Recutita Flower
Extract, Aloe Vera Juice, plant derived fatty alcohols, emollients and film
forming humectants leaves your hair soft and juicy like never before.

Are you ready for voluminous and juicy curls?

Ingredients

Distilled water , Cetearyl alcohol, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Helianthus Annus (sunflower) seed oil, Ricinus Communis (castor) seed oil, Cocos Nucifera (coconut oil) Cetyl Esters, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Aloe Barbedenesis leaf juice, Polysorbate 60, Vegetable Glycerin, Hydroxyethylcellulose (natural gum), Matricaria recutita (chamomile) extract, Polyquaternium 11, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sorbitan Monolaurate, Sweet Orange peel essential oil, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Citric Acid, Fragrance

How to use

Start with a pea sized amount, rub it between your palms to
emulsify and apply it to wet hair, covering the length. Add more if needed.

Follow up with our CURLS BE POPPIN’ CREAM GEL for added
definition, hold and bounce.

Let your hair air-dry or diffuse

Frequently asked question

1.Who can use Not Your Usual Curl Cream?
Ans: The curl cream has been designed to cater needs of all kinds of wavy, curly, coily hair.

2. Is it safe for color treated hair ?
Ans: The conditioning ingredients and emollients added to it makes is ideal for color-treated hair.

3. Is it a leave-in product?
Ans : Yes

4. Can it hold curls?
Ans: It is meant to define and clump curls, and can provide a mild hold. Maximum hold is provided by Curls Be Poppin Cream Gel.

5. Can it weigh down curls?
Ans: No, the light-weight emollients added to this cream prevents it from weighing down the curls.

6. Does it have slip?
Ans: It has a beautiful slip.

7. How can I use this cream?
Ans: Use it after the conditioning step and then apply gel.

8. Does it have protein?
Ans: No

9. Is it safe for kids?
Ans: Yes

View full details

WHO CAN USE IT?

This product has been designed to cater needs of all kinds of wavy/curly/coily hair.